Melatti Kerstjens...
Melatti (21-11-1996) werd op vijfjarige leeftijd als een magneet naar de piano toegetrokken. Nadat ze in 2006 in contact kwam met Candye Kane (USA) en Sue Palmer (USA) en een jaar later met Dani Wilde (UK), was er geen houden meer aan. Vanaf dat moment wist zij wat ze wilde worden; muzikant. Het zijn dan ook deze drie Powervrouwen uit de blues scène geweest, die haar de daarop volgende jaren elk op hun eigen wijze hebben aangemoedigd en ondersteund om haar dromen waar te maken.

Zo liet de British Blues Award Winner Dani Wilde, haar op twaalfjarige leeftijd voor het eerst het podium betreden. Wat zich tot op de dag van vandaag is blijven herhalen, op een keur aan bluesfestivals in binnen- en buitenland. Was het 'Blues Diva' Candye Kane (?2016) die geen moment ongemoeid liet om haar de fijne kneepjes van het vak te leren, zowel op als achter de bühne. En is het 'The Queen of Boogie Woogie' Sue Palmer , die haar keer op keer leert de piano vingervlug te beroeren en hoe het publiek in extase te brengen.

Nu, op eenentwintigjarige leeftijd, is zij de vaste toetsenist van de band Chasin’ B, schrijft ze als singer-songwriter haar eigen muziek wat valt onder de genres jazz, swing, boogie woogie, blues, country en pop, is zij afgestudeerd Muzikant/Producer en coacht zij als multi-instrumentalist de All Star Band van United by Music. Ook heeft zij haar eerste debuutalbum uitgebracht, genaamd ‘Childhood Dream’.
Chasin' Blues
   Frank Haye     Henk Bijvoet     Martin de Vos     Melatti Kerstjens       Roy Pragt
       zang               gitaar               bas/zang            toetsen/zang           drum/zang          
Klik op een naam voor meer informatie